RESPONSIVE WEBSITE LATEN MAKEN

U wilt een responsive website laten maken. Een website geoptimaliseerd voor iPhones, Samsungs en andere smartphones en tablets? Dat kan. Wanneer u een responsive website laat maken door Fhost krijg u naast een desktopsite een website voor smartphones en een website voor tablets. Zo is uw website altijd geoptimaliseerd voor het apparaat dat uw bezoekers gebruiken.

Mobiele website of responsive website laten maken

Uw responsive website wordt gemaakt met nieuwe mobiele technieken. Dat betekent dat uw “gewone website” zich automatisch transformeert wanneer dat nodig is voor een perfecte gebruikerservaring op een smartphone of tablet. Zo presenteert u op elk apparaat een perfecte website die is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten.

Smartphone, Tablet en Desktop website

U krijgt in feite drie websites voor verschillende apparaten in één makkelijk beheersysteem. Wanneer u een pagina aanmaakt op u responsive website zal dit dus automatisch ook op u tabletwebsite en smartphone website verschijnen. Het systeem zorgt er zelf voor dat u website zichzelf optimaal presenteert.

Voordelen van een responsive website laten maken:

• Een website geschikt voor desktops, tablets en smartphones;
• Formaat van de website past zich automatisch aan op het scherm waarop jij de site bekijkt;
• Bij Fhost altijd scherp geprijsd;
• Makkelijk beheer- en cms systeem.

Eenvoudig te gebruiken beheersysteem

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee u makkelijk uw website kan aanpassen. Hiervoor gebruiken wij het geavanceerde en eenvoudig te bedienen CMS Wordpress. Wordpress is makkelijker in gebruik dan bijvoorbeeld andere CMS-systemen. Bij uw nieuwe website krijg u een inlogcode voor ons makkelijke CMS waarmee u uw eigen website makkelijk kunt aanpassen.

Wij weten veel van effectieve websites en adviseren u dan ook graag over uw nieuwe website. We kunnen u ondersteunen bij foto’s, web-teksten en andere vragen die u heeft. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.