WEBSITE LATEN MAKEN

Waarom een website laten maken bij FHost?

Ervaring

Persoonlijk contact

Responsive

Tevreden klanten

Betaalbaar

Website ontwikkeling

Website laten maken is het ontwikkelen van een website of webshop, de ontwikkeling van een goed doordachte website die concreet een omzetbijdrage levert, dat is een heel andere uitdaging. Dat is ook direct waar Fhost zich in onderscheidt. Achter iedere project dat we ontwikkelen zit een gedachte en een focus op het doel van de website. Samen met jou als klant komen we tot een doeltreffende website die doet waar hij voor ontwikkeld is. Dit lijkt heel logisch, maar doeltreffende website ontwikkeling is voor veel partijen toch een lastig te nemen horde.

Website laten maken

Websites worden bekeken op computers, tablets en smartphones met allemaal verschillende afmetingen. Vaak bezoekt tot 40% van je bezoekers je website met zijn tablet of smartphone. Dat percentage zal alleen maar stijgen, en daarom schaalt elke website die we ontwikkelen volgens het responsive webdesign Een responsive website past zich automatisch aan je schermafmeting en het type gebruiker aan. Op tablet en smartphone krijgt de bezoeker dezelfde ervaring, gebruiksgemak en sfeer, alleen dan op een kleiner scherm. Fhost houdt rekening met uw doelgroep en past de website hierop aan. Dit zorgt automatisch voor meer rendement vanuit uw website!

Proces Fhost voor website ontwikkeling

Het proces van website ontwikkeling begint bij een persoonlijke kennismaking. Een werknemer van Fhost kan eventueel persoonlijk bij u langskomen. Uiteraard is het ook mogelijk om dit proces telefonisch en per e-mail af te handelen. Hierin wordt het concept besproken en zetten we door een SEO-specialist de content om in een online strategie om de zoekmachine vriendelijkheid van uw website te verbeteren. Op basis daarvan maken we het concept en als deze is goedgekeurd, gaan we aan de slag met het design. Vervolgens, wat belangrijk is voor zoekmachine optimalisatie, starten we de technische optimalisatie van uw website. We stoppen pas als uw wensen zijn vervuld.

Hosting om laten zetten bij Fhost

Het is mogelijk om uw website direct te laten hosten bij Fhost. Op die manier heeft u alles onder een dakpan en kunnen wij uw website het beste ontwikkelen. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de hosting mogelijkheden van Fhost.