GAME HOSTING

Fhost is dé professionele partner voor al uw game hosting behoeftes. Ons hoofddoel is om game servers en voiceservers aan top kwaliteit voor betaalbare prijzen aan te bieden. We zijn geïnspireerd door gamers, en gebruiken deze kennis om de kwaliteit speciaal voor gamers te perfectioneren. Onze ervaring en expertise als Fhost biedt u tal van voordelen.

We hebben verschillende opties. We voorzien niet alleen standalone gamehosting, waar u uw game uit een lijst kiest, besteld en begint met gamen. Deze gamepacks geven u de flexibiliteit waar u opzoek naar bent als clan- of serveradmin. Met onze hosting kiest u enkel het aantal slots die u wenst voor het gamepack naar keuze. Daarna bent u vrij om te kiezen welke game u uit dat gamepack wenst te installeren en u kan die game bovendien ook zomaar veranderen in een andere game wanneer u het zelf maar wenst. U hoeft ons daarvoor niet te contacteren, alles kan eenvoudig vanuit het control panel.


We weten allemaal dat het zinloos is om top specs hardware en een top network te hebben zonder een degelijk support team. Ondersteunend zijn met excellente kwaliteit support, is ook een van onze hoofddoelen. Als u serveradmin bent of gewoon een casual gamer, het maakt voor ons geen verschil. Er is altijd iemand beschikbaar voor u.

Heeft u problemen met uw bestelling of betaling? Er is altijd iemand die u kan helpen. Heeft u problemen met het installeren van een plugin of mod? Geen probleem, stel gerust uw vraag per e-mail.

Wenst u meer te weten over het verschil tussen onze game hosting servers? Of helemaal iets anders? Laat het ons weten en onze professionele support zal u persoonlijk verder helpen.