HOSTING

Waarom hosting bij FHost?

Ervaring

Persoonlijk contact

99%+ uptime

Tevreden klanten

Betaalbaar

Hosten is afgeleid van het Engelse woord ‘host’, dat gastheer betekent. Hosten is een zeer gepaste term voor deze service. Een hosting provider, zoals Fhost, conformeert webruimte voor particulieren en bedrijven, en is de gastheer voor uw website. FHost conformeert niet alleen webruimte maar verzorgt ook het e-mailverkeer (behorende) bij uw website.

Uw website laten hosten

Fhost is de specialist op het gebied van hosten van websites. Wilt u uw website door een betrouwbaar en servicegericht bedrijf laten hosten? Dan bent u bij Fhost aan het juiste adres!

Als u ervoor kiest om gebruik te maken van hosting via Fhost zijn een bereikbaar support en een hoge kwaliteit gegarandeerd. Naast het hosten, biedt Fhost u ook nog website ontwikkeling aan. Fhost beheert de server waarmee het hosten mogelijk wordt gemaakt. U hoeft zich geen zorgen te maken over technische aspecten en over het feit of uw website wel online is en blijft. Wij regelen het allemaal voor u.

Hosten bij Fhost kan op verschillende manieren

Er bestaan verschillende manieren van hosten. Een van die manieren is shared hosting. Hierbij worden op een server verschillende websites ondergebracht. Een server heeft dus de mogelijk om meer dan een website te hosten. Bedrijven en instellingen die een gehele server tot hun beschikking willen hebben, maken gebruik van een ander type hosting: dedicated hosting.

Hosten door Fhost

Wat zijn de voordelen van het hosten van je eigen website bij Fhost? Ten eerste zijn de hosting kosten bij Fhost laag: al vanaf €5.- per maand heb je een compleet webhosting pakket. Laat het hosten van een of meerdere websites over aan Fhost. U bent dan zeker van persoonlijke en gedegen service. Het hosten van uw website kan al vanaf een zeer aantrekkelijke prijs. De professionals bij Fhost zijn beschikbaar voor vragen of opmerkingen, om ervoor te zorgen dat je eigen website altijd zo werkt, zoals jij dat wilt.